Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Elder Scrolls: Blades για Switch

*
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί οτι το free-to-play The Elder Scrolls: Blades θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στο τρέχον έτος, η Bethesda ενημέρωσε πως το λανσάρισμα μετατίθεται για το 2020. Φαίνεται οτι η καθυστέρηση συνδέεται με την απόφαση να εξαφανίσει από το παιχνίδι τα chest timers.

Το The Elder Scrolls: Blades είναι ένα first-person fantasy εμπειρία όπου οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους χαρακτήρα, ανεβάζουν το επίπεδό του, συνομιλούν με NPCs, έχουν υπό την ιδιοκτησία τους μια κατοικία, αγοράζουν εξοπλισμό και περιπλανώνται στο ύπαιθρο αναζητώντας νέες περιπέτειες.




Με τις αλλαγές που προετοιμάζονται για το loot system του παιχνιδιού, οι παίκτες δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν μέχρι να ανοίξει ένα chest, αλλά η διαδικασία θα ολοκληρώνεται άμεσα. Ακόμα θα αυξηθούν τα από τα πτώμαα αντιπάλων, θα προστεθούν bosses σε όλες τις αποστολές που θα αποφέρουν ανταμοιβές καλύτερες από τις συνηθισμένες και θα αυξηθούν τα breakables που θα έχουν περιεχόμενο αξία.

Τέλος, με το επερχόμενο update θα λανσαριστεί ένα νέο PvP Arena mode. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό θα έχουν όλοι οι παίκτες που έχουν φτάσει τουλάχιστο στο επίπεδο 5 και προσφέρει one-on-one και best-of-three modes με πολλά βραβεία και τη δυνατότητα να βρεθείτε ψηλά στα leaderboards. Τα PvP matches θα είναι cross-platform ανάμεσα σε iOS, Android και Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*